Csütörtökön megírtuk informatikából és fizikából a témazárókat. Szerintem mindegyik jól sikerült! :)

Pénteken ÓRIÁSI szerencsénk volt. Mint korábbi bejegyzésemben említettem, 5 dolgozatot írtunk volna.
Szerencsére:
-a nyelvtan tanárnőnk egész héten hiányzott,csak pénteken jött be. Automatikusan tolódott a dolgozat az elmaradt összefoglaló óra miatt.
-Földrajzból az osztály felhasználta "dolgozat késleltetés" lehetőségét, amit egy tanévben csak egyszer igényelhetünk.
-A két szakmai tantárgyból természetesen megírtuk a dolgozatokat, mindkettő nagyon jól sikerült. :D ^^
-Történelemből, mivel nagyon kedves tanárnőnk van, ezért tovább mentünk az anyagban, és keddre toltuk a dolgozatírás időpontját.

Holnap azt hiszem sok dolgom lesz, de még mindig jobban jártam így. :)

Ma bent voltunk a városban vásárolni. A német könyveimet (-ami szükséges a Dialóg nyelviskolában tartott órákra-) SAJNOS nem tudtuk megszerezni, pedig kaptam benne házi feladatokat. Remélem még csütörtök előtt meglesz, hogy meg tudjam őket  csinálni. Mondjuk német háziban nem fogok hiányt szenvedni, ugyan is szavakat kell tanulnom, mert "számonkérés" lesz és majd egy levelet (150-200 szavasat) is meg kell írjak. Még jó, hogy ma lazítós napom volt, így legalább holnap frissen és üdén tudok készülni a jövő hétre! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://szuksegemvan.blog.hu/api/trackback/id/tr355805524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása